top of page

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

1) Όροι Χρήσης

 

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα The Baby Company (η «Εταιρία»):

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Οι παρακάτω όροι πρόσβασης και προϋποθέσεις χρήσης (εφεξής «Όροι Χρήσεις»), καθώς και τυχόν πολιτικές, κανονισμοί και οδηγίες που έχει αναρτήσει η Εταιρία στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, προσδιορίζουν και τον τρόπο χρήσης αυτού. 

ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις προσεκτικά πριν αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα του.

Οι Όροι Χρήσεις μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον χωρίς να ειδοποιηθείτε. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να τους ελέγχετε κατά διαστήματα. Η συνέχιση της χρήσης του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος μετά τις αλλαγές ισοδυναμεί με αποδοχή των νέων Όρων και Προϋποθέσεων.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με την Εταιρία με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου, αποδέχεστε το δικαίωμα του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείται εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο site του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, όπως, ενδεικτικά αναφέρονται (και όχι δεσμευτικά), δηλ. κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, αποτελούν περιουσία του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, των προμηθευτών, των χορηγών  και των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και προστατεύονται από την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή Νομοθεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας (copyright), Εμπορικών Σημάτων και Βιομηχανικού Απορρήτου, καθώς και από τους λοιπούς νόμους και Κανονισμούς του Εθνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.


Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων προϊόντων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος.


ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με αυτό. Οι επισκέπτες του διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την Εταιρία ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν  σήμα ιδιοκτησίας του χωρίς ρητή γραπτή άδεια.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ / ΜΕΛΩΝ / ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δεν εγγυάται ότι το ίδιο, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία αποστέλλονται από αυτό, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, των άμεσων, έμμεσων, τυχαίων, συμπτωματικών και επακόλουθων.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Εντούτοις, το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

Επίσης, οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων  που περιλαμβάνονται στους καταλόγους του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση, ενώ όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι με το νόμιμο Φ.Π.Α.

Η αναγραφή σε κατάλογο, η περιγραφή ή αναφορά ενός προϊόντος στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δεν υποδηλώνει απαραίτητα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Εάν στον τιμοκατάλογο του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος αναγράφεται λανθασμένη τιμή ενός προϊόντος λόγω τυπογραφικού λάθους ή εσφαλμένης τιμολόγησης εκ μέρους μας, το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα έχει το δικαίωμα να απορρίψει ή να ακυρώσει κάθε παραγγελία που έχει γίνει για το εν λόγω προϊόν στη λανθασμένη τιμή, ακόμη και εάν η παραγγελία έχει επικυρωθεί ή/και η πιστωτική κάρτα έχει χρεωθεί. Εάν η πιστωτική σας κάρτα έχει ήδη χρεωθεί για την αγορά και η παραγγελία ακυρωθεί,  το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα θα εμβάσει αμέσως στον λογαριασμό της κάρτας του χρήστη πίστωση αντίστοιχη με το ποσό της λανθασμένης τιμής.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο site του, στην εμπορική του πολιτική και στους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν αυτόματα ότι η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Η ακυρότητα συγκεκριμένου όρου της παρούσας δεν θίγει την ισχύ των υπολοίπων όρων, παρά παύει αυτοδικαίως να ισχύει. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και τα σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εκτός εάν ρητώς αναφέρεται διαφορετικά, όλες οι απευθυνόμενες προς το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα επίσημες ανακοινώσεις στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@thebabycompany.gr Όλες οι απευθυνόμενες προς εσάς ανακοινώσεις θα στέλνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας. Κάθε τέτοια ανακοίνωση θεωρείται ότι παραλαμβάνεται μία εργάσιμη ημέρα μετά την αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Όροι Χρήσης και κάθε άλλη πολιτική, κανονισμός ή οδηγία που έχει αναρτηθεί στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και έχει ενσωματωθεί σε αυτό με παραπομπή, συνιστούν την αποκλειστική συμφωνία μας σχετικά με τη χρήση, από πλευράς σας, του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος και του υλικού που αυτό περιλαμβάνει και καμία προφορική ή γραπτή βεβαίωση, δήλωση ή διατύπωση αιτήματος, η οποία δεν περιλαμβάνεται στους παρόντες Όρους Χρήσης, δεν είναι δεσμευτική για καμία πλευρά. Εφόσον κάποιοι από αυτούς τους Όρους Χρήσης κριθούν άκυροι ή αναποτελεσματικοί κατά μια εθνική δικαιοδοσία/αρμόδιο δικαστήριο καθίστανται ανίσχυροι, χωρίς να θίγουν την ισχύ των λοιπών όρων ή να επηρεάζουν την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητα των Όρων και Προϋποθέσεων σε διαφορετικές εθνικές δικαιοδοσίες/αρμόδια δικαστήρια. Η παραίτηση του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος από ένα δικαίωμα που προβλέπουν οι Όροι Χρήσης,  δεν αποτελεί παραίτηση από τα λοιπά δικαιώματα ή προβλέψεις, ούτε παραίτηση από αυτό το ίδιο το δικαίωμα ή πρόβλεψη οποτεδήποτε άλλοτε.

Οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης είναι υποχρεωτικοί και δεσμευτικοί προς όφελος κάθε πλευράς. Κάθε απαίτηση ή αξίωση σε βάρος μας θα πρέπει να εγερθεί εντός ενός έτους από την αρχική ημερομηνία κατά την οποία προέκυψε, ειδάλλως θα θεωρηθεί ως οριστική παραίτηση από την απαίτηση ή αξίωση. Διατηρούμε κάθε δικαίωμα που δεν έχει διατυπωθεί ρητά στο παρόν κείμενο. Το τυπωμένο αντίγραφο αυτών των Όρων Χρήσης και κάθε άλλη σχετική ανακοίνωση που έχει εκδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή μπορεί να γίνουν δεκτά σε νομικές ή διοικητικές διαδικασίες με βάση ή αναφορικά με αυτούς τους Όρους Χρήσης, στον βαθμό και υπό τις συνθήκες που ισχύουν για άλλα επιχειρηματικά έγγραφα και αρχεία που συντάχθηκαν εξαρχής και παρέμειναν σε έντυπη μορφή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρινιστική πληροφορία σχετικά με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: 


The Baby Company

info@thebabycompany.gr

 

 

2) Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα Σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει η ιστοσελίδα του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η παρούσα Σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρίες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της Εταιρίας.


Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.


ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα συλλέγει προσωπικά δεδομένα:

  • όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του,

  • όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του και

  • όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του.

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τρεις γενικούς λόγους:

  • την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις,

  • την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος και.

  • την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.

3. Επιστροφές 

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στη The Baby Company  είναι υψηλής ποιότητας και καινοτομίας. Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην ποιότητα. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο. 

Τα χρήματα επιστρέφονται και παρακρατούνται μόνο τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή των προϊόντων - όχι για την επιστροφή. Παρακαλούμε η επιστροφή να γίνεται στη συσκευασία των προϊόντων και να μας στέλνετε και την απόδειξη που έχετε λάβει με την παραγγελία σας για να μπορούμε να την ακυρώσουμε.

.

bottom of page